18 činjenica o Versys Clinics Institutu za humanu reprodukciju

U Mađarskoj se trenutno 150-200 parova bori da dobije dete nakon često dugo godina čekanja. Ovim parovima odabir najpodesnije metode i grupe stručnjaka koji bi omogućili rešavanje problema na efikasan i bezbedan način predstavlja veliku teškoću. Zbog toga želimo da vam rezimiramo najvažnije činjenice kojima možemo da vam olakšamo donošenje odluke i odabir instituta.

(Kliknite na istaknut tekst za više informacija vezanih za datu oblast)

 1. Na osnovu metodologije koju je izradila Versys Clinics, u institutu se neplodnost rukuje na kompleksan način, te je neophodno da se različite struke ujedine i efikasno sarađuju u cilju uspešnog tretmana pacijenata.
 2. Institut je prvi u Mađarskoj uveo prekoncepcioni program tokom tretmana neplodnosti, koji kompleksnim pregledom zdravstvenog stanja (poremećaji u ishrani, štetni uticaji okoline, stres, uticaji načina života) parova pomaže rad stručnjaka u izvođenju efikasnog tretmana.
 3. Zahvaljujući pokrene kompleksnom pristup i primena savremenih tehnologija uspešnost IVF tretmana u našem institutu dostiže indikatore ishoda vodećih svetskih institucija, što je znatno više od nacionalne statistike.
 4. U našem institutu prva u državi funkcioniše radna grupa za onkofertilizaciju koja je jedina u Mađarskoj dobila dozvolu za istraživanje zamrzavanja tkiva jajnika za pomoć ženama obolelih od malignog tumora.
 5. Naši stručnjaci raspolažu istaknutim domaćim i međunarodnim iskustvom i praksom. Medicinski direktor instituta, Dr. Vereczkey Attila, raspolaže iskustvom dužim od 20 godina i vodi institute vezane za istraživanje neplodnosti od 2001. Dr. Nánássy László vođa embriološke laboratorije je između ostalog stekao iskustvo i stručno znanje u laboratorijama za istraživanje neplodnosti u Sjedinjenim Državama.
 6. Našim pacijentima u institutu na raspolaganju je najmodernija tehnička oprema kojom odgovaramo i najvišim međunarodnim kriterijumima.
 7. U laboratorijama i operacionim salama instituta vazduh bez klica omogućen je sterilnim klima sistemom najvišeg kvaliteta, čime se obezbeđuju optimalni uslovi za razvoj embriona i za hiruške intervencije.
 8. U laboratorijama koristimo klinički dokazano najsigurnija sredstva i rastvore koji omogućavaju najbolje rezultate. Čuvanje uzoraka u institutu obezbeđeno je kompleksnim bezbednosnim sistemima.
 9. Sigurno funkcionisanje laboratorija i operacionih sala s vremena na vreme kontroliše nezavisna laboratorija.
 10. Sisteme obezbeđivanja kvaliteta primenjene u našem institutu, koji odgovaraju domaćim i međunarodnim standardima (ISO 9001, MEES), audituju nezavisni auditori.
 11. Stručnjaci instituta aktivni su u poljima nauke, redovno drže prezentacije o svojim rezultatima na domaćim i međunarodnim forumima, a pored toga članovi su i brojnih naučnih organizacija.
 12. Saradnici instituta redovno pohađaju profesionalne kurseve, čime se pacijentima omogućava pristup najmodernijim postupcima i visokom nivou profesije.
 13. Radna grupa instituta je ko-organizator COGI konferencije 2015. (Controversies of Obstetrics and Gynecology, www.congressmed.com/cogi), koja je jedna od vodećih konferencija na svetu u oblasti ginekologije i neplodnosti.
 14. Versys Clinics vrednuje efikasnu administraciju, pored minimalnog perioda čekanja nema liste čekanja.
 15. Naši stručnjaci su uvek na raspolaganju našim pacijentima, pomažući im time u dobijanju svih potrebnih informacija, kako bi doneli najoptimalniju odluku.
 16. Institut ne prima državno finansiranje. Cene tretmana mogu se unapred odrediti, ni lekari ni ostalo osoblje ne prima parasolvenciju.
 17. Za kolege Versys Clinics je važan aspekat da pomažu parovima na putu da postanu roditelji ne samo u profesionalnom, nego i u humanom smislu.
 18. Versys Clinics očekuje svoje goste u prijatnoj i harmoničnoj atmosferi, sa efikasnim stručnim uslugama.

Za više informacija, potražite nas:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
06-1-799-5120